Soldaatje, Leef je nog?

Geplaatst op
Vanwege de Corona-crisis was onze voorstelling: Soldaatje, Leef je nog? uitgesteld. Met veel plezier maken we de nieuwe data bekend. Op vrijdag 20 en zaterdag 21  mogen we dan eindelijk gaan spelen!
 
Soldaatje, Leef je nog?
Een ode aan de vergeten militair

Uit het oog, uit het hart. Misschien een lauw applaus bij thuiskomst.

We volgen Lisa, luitenant 1e klasse, die uit alle macht probeert het normale burgerlijke leven op te pakken, haar huwelijk met Sam te redden en een moeder te zijn voor haar kinderen Alana en Emma. Psychoses, hallucinaties en woede staan nu centraal in Lisa’s leven. Mythische personages en geestverschijningen houden haar in hun macht wanneer ze wordt geconfronteerd met haar verleden. Toch probeert ze hoop te houden om ooit weer een normaal leven te leiden.

Let op: Deze voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar

Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via www.sta-toneel.nl

Voor bezoek aan deze voorstelling gelden strikte regels vanuit het RIVM. Meer informatie? Kijk op https://www.crea.nl/over-crea/coronavirus/

Vanwege de Corona-crisis was onze voorstelling: Soldaatje, Leef je nog? uitgesteld. We hadden de taak op ons genomen om binnen 3 dagen een korte film te maken die dient als filmische indruk voor onze voorstelling! Gepresenteerd op het online theaterprogramma van Theater Na de Dam.

STA! presenteert onder leiding en regie van Mike Schmitz een filmische indruk van de voorstelling ‘Soldaatje, leef je nog?’: een korte inzage in de lijdenswegen van de nabestaanden van een gestorven militair. De korte film wordt vertoond als onderdeel van het onlineprogramma van Theater na de Dam.

Let op: deze film is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Alle credits betreffen de crew en cast die meedoen aan de reguliere voorstelling
Concept & Regie: Mike Schmitz

Spelers: Silke Drieman, Thomas van Veenendaal, Pepijn Verrips, Amber van Heumen, Emmy van Boven, Marisa Evers, Tara Zonneveldt, Julia van Lierop, Thijs Joores, Lotte Van den Hout, Ewa de Weerd

Choreografie & Regie-assistentie: Yasmin van Twist
Music & Sound Design: Olle Beenhakker
Kostuum Design: Priscilla van Twist – Luickx 
Vormgeving: Gijs van Poecke
Promotiemateriaal: Tara Zonneveldt