Als acteur ga ik graag op zoek naar rollen met maatschappelijke thema’s.
Een taboe of identificatie tot mezelf of de ander.

Benieuwd naar wat beeldmateriaal? Op deze pagina kunt u video’s en foto’s bekijken van enkele producties.

Graag meer informatie?
Download mijn cv voor een compleet overzicht van al mijn werkzaamheden!

Theaterproducties

Geen Kerstsprookje

Een voorstelling voor alle Rotterdammers, zowel kerstliefhebbers als kersthaters. Voor wie met de hele familie naar het theater komt, maar ook voor wie alleen komt, op zoek naar wat warmte.

Bij ‘Geen Kerstsprookje’ neemt het publiek plaats aan de tafeltjes van café ‘Het Open Einde’, waar in december geen kerstboom staat en op de gevel geen lichtjes flonkeren. De Rotterdammers die hier ieder jaar komen, hebben niemand om Kerst mee te vieren en ontvluchten daarom alle kerstgezelligheid. Eigenaresse Roos verwarmt ieder jaar haar kroeg en schenkt haar kleurrijke gezelschap van gasten een borrel in. Wanneer de bekende sprookjesschrijver Stijn Reinders binnenkomt en vertelt dat hij in deze ellendige wereld geen inspiratie meer kan vinden voor een nieuw sprookje, komen de cafégasten in actie en gaan ze met elkaar op zoek naar de betekenis van lang en gelukkig.

Rol: Richard
Regie: Annemieke Elstak, Schrijver: Michelle van Daalhof
Theatergroep Mangrove (TG De Klassieken)

Het Diner

Twee broers dineren met hun echtgenotes in een chique restaurant. Een diner met een missie, want er moet gesproken worden over hun kinderen. De pubers hebben iets uitgespookt wat hun toekomst kan verwoesten. Terwijl de spanning aan tafel stijgt, blijft de gerant doorkeuvelen over de herkomst van de tomaatjes en andere triviale zaken. Het diner is een cynische doch humoristische thriller, die menig ouder een spiegel voorhoudt. Want in hoeverre ben je verantwoordelijk voor het gedrag van je kind? En hoe ver ga je in hen beschermen tegen de consequenties van hun daden?

Rol: Serge Lohman 
Regie: Jan De Leander, Bewerking: Kees Prins
NTHV Theater (De Derde Akte)

Tulp

De voorstelling Tulp gaat over een gezin wat op verzoek van moeders weer eens bij elkaar komt.
Ze heeft een leuke activiteit bedacht, namelijk bloemschikken.
Het hele gezin + aanhang is uitgenodigd uiteraard, dus het beloofd een gezellige middag te worden. Ware het niet dat de moeder van het stel ook juist van deze gelegenheid gebruik wil maken om iedereen eens de waarheid te vertellen. Ook haar gezondheid speelt haar parte, dat zal ze zeker niet onder banken of stoelen steken. 

Tulp is een dynamische, grove en fysieke voorstelling over het reilen en zeilen van een bijna ontaard gezin waarbij we veel verschillende personages te zien krijgen in een vaak komisch jasje.

Rol: Ronny, de dichter
Concept & Regie: Serge Hogenbirk
Theater Babel Rotterdam

Krantenmensen

Studenten van de kaderopleiding spel & regie kregen de opdracht om hun eigen teksten te schrijven. Zij creëerden hun eigen personages op basis van krantenartikelen en samen met scenarist Enver Husicic kwamen ze tot dialogen. Regisseur Arie de Mol begeleidde de studenten in hun spel. Het resultaat: een tocht langs kleine en grote thema’s en tegenstellingen. De zes verhalen voeren je langs alle hoeken en gaten van een groot en leeg bedrijfspand aan de Schuttevaerweg 150.

Voorstelling: Kinderen geloven ze altijd

Een keurige postzegelverzamelaar met een geheim en een jonge jongen komen samen vast te zitten. De één dader, de ander is zijn prooi. Wat gebeurt er tussen twee tegenpolen als ze niet weg kunnen?

Rol: Egnatius
Regie: Arie de Mol, Schrijvers: Mike Schmitz & Johan den Hertog
Theater Babel Rotterdam

De dag dat mijn broer niet thuis kwam

Drie broers en hun zus die in een oorlogsgebied leven, vertellen het verhaal over die ene dag. Verdreven uit hun geboortedorp brengen ze hun dagen door in het atelier waar ze werken. Ze reconstrueren het verhaal van het jongste kind: Jochie. Ieder vanuit hun eigen blik en ervaring. Met het ene been in het verleden en het andere in het heden komen de broers en zus tot de onvermijdelijke conclusie.

Zus:
Slaap je?
Je zult wel slapen, want dood ben je niet.
Je ligt heel stil zonder te bewegen.
Mensen die slapen bewegen niet.

Rol: Nummer Twee & Jochie
Regie: Sylvia Weening & Ferdi Janssen, Schrijver: Roel Adam
Theater Babel Rotterdam

Blame it on the Bully

Blame it on the Bully is een theatervoorstelling over oorzaak en gevolg, die nieuw licht werpt op choquerende gebeurtenissen. Omdat elke gebeurtenis en elk mens meerdere kanten heeft en niets zo zwart-wit is als dat het vaak in eerste opzicht lijkt.Hoe komen jonge mensen tot extreem gedrag en geweld? Bij wie ligt de schuld? Wie is de eigenlijke “dader”?Blame it on the Bully toont de wereld door de ogen van jonge, zoekende mensen – die wij meedogenloos veroordelen.

Rol: Nick, de meeloper
Concept & Regie: Sascha Eva Van der Mast
Hofplein Theater Rotterdam

14 mei 1940, om ongeveer half twee

Op 14 mei 2015 is het precies 75 jaar geleden dat het bombardement op Rotterdam heeft plaatsgevonden. Hofplein Rotterdam maakt in dit kader de voorstelling 14 mei 1940 om ongeveer half twee, een locatievoorstelling langs de brandgrens van Rotterdam. Op verschillende historische plekken in de stad vertellen jongeren het verhaal van toen.

De voorstelling is gemaakt op basis van interviews die de spelers hebben afgenomen met mensen die de oorlog hebben meegemaakt. Op iedere locatie wordt een scène gespeeld die gebaseerd is op één van de interviews.

Rol: Plunderaar
Concept & Regie: Tonje Langeveld & Jaco Van der Molen
Hofplein Theater Rotterdam


Film & Televisie

Facade

Ben en zijn zusje zijn op city-trip naar Amsterdam. Alles lijkt goed te gaan totdat zijn zusje ziek wordt. Ben raakt langzamerhand in paniek. Gedachtes en stemmen van vroeger die terugkomen. Teleurstelling en verdriet dat om hem heen grijpt

Rol: Ben (Hoofdrol)
Concept & Regie: Tom Voermans
Ranger Media Productions & Dutch Filmers Academy

Undercover in Nederland – Aflevering 130

Reportage van het televisieprogramma “Undercover in Nederland” waarin wordt nagegaan of er wordt gediscrimineerd op afkomst door horecagelegenheden in Nederland. In het programma probeert een testpanel van jongeren met verschillende etnische achtergronden kroegen in heel Nederland binnen te komen. Alles wordt ondertussen met een verborgen camera gefilmd. Drie groepen doen aan het testpanel mee: groep van blanke jongeren of jongeren met Nederlandse afkomst, groep van jongeren met een donkere of getinte huidskleur, groep van Marokkaans jongeren. In vijf steden worden opnames gemaakt: Leiden, Den Haag, Arnhem, Breda, Groningen.

Rol: Onderzoekende blanke jongen
Noordkaap TV Producties

Alsof (Genomineerd voor TENT-Academy Awards

Een sociologisch experiment naar verschillende realiteiten. De acteurs wisten nergens vanaf.
Alsof ze daadwerkelijk auditie deden..

Concept & Regie: Koen Janssens
Willem de Kooning Academy


Presentatie

Livestream Pechvogel

Pechvogel is een livestream over proefdieren geproduceerd via www.studiopechvogel.nl en te zien via ons YouTube kanaal “Studio Pechvogel”.
Bij ons te gast zijn Jan van der valk van Universiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde en Paulien Edixhoven van Animal Rights Nederland & België!
Ben jij benieuwd hoe het nu eigenlijk zit met proefdieren? Wil jij het verhaal horen van twee kanten?

Rol: Host
Studio Pechvogel, HAN Hogeschool

Control the Music

De leukste spelshow van Nederland! Kijk hoe twee koppels het tegen elkaar opnemen in deze spannende quiz over de muziek en media cultuur.

Rol: Host
Inholland Hogeschool

Livestream second Chance

Deze live-uitzending (livestream) is gemaakt voor het Leger des Heils: Prison Gate Office. Dit is een stichting die (ex-) gedetineerden opvang en ondersteuning biedt. Door middel van de uitzending wordt gehoopt dat er aandacht gegenereerd kan worden voor ex-gedetineerden die een tweede kans moeten krijgen in de samenleving. In de uitzending leveren we hier een bijdrage aan door de feiten op tafel te leggen en een discussie te starten.

Rol: Host
HAN Hogeschool

Meer informatie over het Prison Gate Office Project? Surf naar https://www.legerdesheils.nl/zorg/prison-gate-office