Site Overlay
Acteurs gezocht voor korte comedyvoorstelling HKU

Voor een korte comedyvoorstelling zijn we op zoek naar acteurs! De voorstelling kan als onderdeel van een BOL stage worden gebruikt. Onder leiding van een regisseur, in samenwerking met een schrijver en vormgever, werk je in een cast van vijf, toe naar een voorstelling van maximaal 20 minuten.

Je krijgt begeleiding van een regisseur in de benodigde spelvaardigheden voor het genre en het werken in een samengestelde cast in het professionele werkveld. De repetities worden in overleg met de cast ingepland. Het uitgangspunt voor de voorstelling is teksttheater.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken spelers die een aanleg voor groot spel en timing hebben. Het is van belang dat je contact durft te maken met het publiek en regieaanwijzingen verwerkt in het eigen spel. Verder is het van belang dat je een professionele werkhouding hebt, op tijd komt en het thuiswerk (zoals het leren van tekst) hebt voorbereid.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een veilige omgeving om in te experimenteren. Het leerbedrijf biedt begeleiding op maat aan afhankelijk van wat de student wil leren. Mike Schmitz Producties is vooral gericht op het stimuleren van eigen verantwoording en zelfstandigheid voor het leerproces. Middels tussentijdse gesprekken en evaluaties wordt het proces bijgestuurd. Tevens biedt het leerbedrijf een repetitieplek aan op de hogeschool voor de kunsten Utrecht met toegang tot het verbreden van het netwerk. Daarnaast wordt de student opgenomen in het spelersbestand om in aanmerking te komen voor toekomstige producties. Een auditie is dan niet meer nodig.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.